Pár szóban rólunk

Cégünk, az ASIO Hungária Kft. közel húsz éves szakmai tapasztalattal és jelentős nemzetközi háttérrel, az egész Európát behálózó ASIOGROUP Cégcsoport tagjaként van jelen a hazai piacon.

Fő profilunk a polipropilénből készült szennyvíztechnikai berendezések és szennyvíztisztító telepek forgalmazása, és gyártása. Tevékenységünk az engedélyezési-, és kiviteli tervek elkészítésétől, a gyártáson át, egészen a beüzemelésig terjed, de a karbantartási szolgáltatással is tudjuk segíteni a hosszútávú, üzembiztos működést. Az általunk forgalmazott technológiák egyre elterjedtebbek, így világszerte számos helyen kerültek már alkalmazásra.

Szennyvíztechnikai termékeink mellett (zsír-, olajleválasztó, ipari- és kommunális szennyvíztisztító berendezések), foglalkozunk általános tároló-, és puffertartályok, valamint esővíz újra hasznosító rendszerek kivitelezésével, melyeket megrendelőink igényére szabva, akár egyedi kivitelben is le tudunk gyártani.

Termékeink Építőipari Műszaki Engedéllyel ,valamint CE minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervező partnereink munkáját, a termékeink AutoCAD rajzának honlapunkról való letölthetőségével tudjuk gyorsítani és megkönnyíteni.

Kérdéseivel és esetlegese észrevételeivel, kérjük, forduljon szakértőinkhez elérhetőségeink egyikén! Döntésének megalapozásában tanácsainkkal, és megfelelő szintű információval tudjuk segíteni, valamit igény szerint lehetőséget tudunk Önnek biztosítani, hogy termékeink minőségéről személyesen is meggyőződhessen.

Weboldalunk böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk!

Szövetségi tagságaink

Szakértői tapasztalat

„Nem ma kezdtük az ipart!”

A mellettünk szóló érvek közül a legfontosabbak, a múltunkból, és szakmai tapasztalatunkból erednek.  Napjainkban az ASIOGROUP Cégcsoportunk már 32 országban van jelen ügyfélközpontú és költségkímélő megoldásaival. Szeme előtt tartva a folyamatos fejlesztések, és technikai innovációk fontosságát, jelenleg is közel egy tucat tervezőnk dolgozik kutatás- fejlesztés területen.

Szakértőink és tanácsadóink, minden esetben a Megrendelőink igényekhez igazodva, precíz alapossággal végzik munkájukat.

Egyedi

„Ezt is elintézzük!”

Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak, ezért különleges kéréseit is figyelembe véve – a jogszabályi követelmények szem előtt tartása mellett-, termékeinket egyedi méretben is gyártjuk. Minden létező helyzetre kínálunk megoldást, tegyen minket próbára!

Megbízható, időtálló

„Minden garancia annyit ér, mint amennyit a kibocsájtója.”

A minőség és felelősség nálunk karöltve jelennek meg, ezért a termékeink alapanyagaira 25 év jótállást, míg a termékeinkre 24 hónap szavatossági időt, a munkánkra pedig teljes körű garanciát vállalunk.

Rugalmas, gondos

„A lehetetlent teljesítjük, a csodára várni kell!”

Számunkra minden feladat kihívás. A megoldások kivitelezése során (felmérés, ajánlatkészítés, és gyártás) munkatársaink a legnagyobb körültekintéssel járnak el. Munkánkat az évtizedes tapasztalaton túl, szeretettel és szenvedéllyel végezzük. Csapatunk rugalmas és lendületes, a Megrendelőink érdekeit szem előtt tartva dolgozik.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

E-mail: info@asiohungaria.hu
Tel.: (1) 401 03 67
Fax: (1) 401 03 68

Kezdjen el gépelni a keresés indításához